Vest Stål & Fasade med rekord-kontrakt

Vest Stål & Fasade har inngått kontrakt med Boliden Odda AS, som blir deres største oppdrag noensinne. Oppdraget vil sikre de arbeid gjennom hele 2023 og starten på 2024.

Bjørn Steinar Helgevold (til venstre) og formann Tore André Helgevold i Vest Stål & Fasade er godt fornøyd med rekord-jobben. (Foto: Maria Djuve Vågen)

Prosjektleder Bjørn Steinar Helgevold er veldig fornøyd med kontrakten og ser frem til det gode samarbeidet med Boliden Odda AS.

– Vi tror dette har mye å si for rekrutering i fremtiden. Det vil sikre oss arbeid i en lang tid fremover, som gir oss en trygghet, forteller Helgevold.

Vest Stål & Fasade har lang erfaring med å levere stålkonstruksjoner og stålbygg, hvor den største kundegruppen er næringslivet i hele vestlandsområdet.

Fra Sandeid har Vest Stål & Fasade blant annet levert storhaller, rekkverk og trapper siden 2016. Oppdraget de nå er blitt tildelt er å produsere rørbruer av ulike formater for Boliden Odda AS, som produserer metallisk sink, svovelsyre og forskjellige sink-legeringer for spesialbruk på Eitrheimsneset i Odda.

– Hvor mange ansatte som skal jobbe med prosjektet vil variere, men det vil være rundt åtte montører og produksjonsarbeidere, forteller Helgevold. 

Siste saker fra Medvind

Hva skjer i Medvind

Folk i vinden

Rediger Content Item

on test

Aktuelt detaljer

/aktuelt-details