Bilde av Gunhild Davidsen

Gunhild Davidsen

Knudsen Dørfabrikk

Gunhild Davidsen er ny medarbeidar hjå Knudsen Dørfabrikk.  Davidsen kjem har tidlegare jobba  hjå Helgevold Elektro (Haugesund), og skal arbeida med sal og administrasjon hjå Knudsen. Ho starta for fullt i den nye stillinga 19.mars. 

04.04.2024
Bilde av Leif Bjørnar Larsen

Leif Bjørnar Larsen

Knudsen Dørfabrikk

Leif Bjørnar Larsen starta i ny jobb hjå Knudsen Dørfabrikk 2. januar. Hn har tidelgare vore sjølvstendig næringsdrivande tømrar, og jobbar nå med sal hjå Knudsen. 

04.04.2024
Bilde av Kenneth Karlsen

Kenneth Karlsen

Spira Utvikling AS

Kenneth Karlsen blir ny dagleg leiar i Spira utvikling AS. Han jobbar nå som kvalitet- og teknisk leiar på Knudsen Dørfabrikk AS, og startar i ny jobb etter sommaren.

13.03.2024
Bilde av Ola Skipavåg

Ola Skipavåg

Berge Sag

Ola Skipevåg er ansatt som bærekraftsleder i Berge Sag AS. Han kommer fra jobben som avdelingsleder i XL-BYGG Berge Sags avdeling på Nerheim.


13.03.2024
Bilde av Rune Rødne

Rune Rødne

Omega 365

Rune Rødne er ansatt som ny regnskapsmedarbeider i administrasjonen hos Omega 365. Han har tidligere jobbet på Ølenskontoret til Tveit Regnskap og begynte i ny jobb 1.mars.

13.03.2024
Bilde av Kristoffer Teigland

Kristoffer Teigland

Novaform

Kristoffer Teigland er ny prosjekt- og byggeleder i Novaform i Etne. Teigland har de siste årene jobbet som prosjektleder i Rogaland fylkeskommune, og startet i ny jobb 11. desember.

04.01.2024
Bilde av Bjørnar Aastvedt

Bjørnar Aastvedt

Novaform

Bjørnar Aastvedt startet som prosjekt- og byggeleder i Novaform i Etne 1. oktober. Han kom da frå jobben som elektroingeniør i Helgevold.

03.01.2024
Bilde av Tord Askvig

Tord Askvig

Helgevold

Tord Askvig er ny innkjøpsleiar i Helgevold. Askvig kjem frå stillinga som IKT-leiar i Etne kommune og startar i ny jobb 1.februar. 

05.12.2023
Bilde av Nina Tvedt

Nina Tvedt

Norsk Maskinformidling

Nina Tvedt starta i ny jobb hjå Norsk Maskinformidling (NMF) 1.september, der ho skal jobba med rekneskap og andre administrative oppgåver. Tvedt har arbeidd som rekneskapskonsulent i Tveit Regnskap AS dei siste 10 åra.


06.09.2023
Bilde av Vidar Sørheim

Vidar Sørheim

MCE

Vidar Sørheim er tilsett som ny ingeniør på MCE.  Sørheim har dei siste 14 åra arbeidd som prosjektingeniør i SMV, og starta på MCE i midten av august. Ingeniørjobben blir kombinert med gardsdrift i Etne.

06.09.2023
Bilde av Audhild Rygg

Audhild Rygg

Autostore

Audhild Rygg er ansatt som HMS-leder i Autostore.  Rygg er utdannet bioingeniør, har tidlegere jobbet hos Halliburton og som HMS&K-leder i AF Offshore Decom. Siden 2019 har Rygg jobbet i HMSREG i Ølensvåg, med særlig fokus på seriøsitetsarbeidet innen bygg- og anleggsnæringen.  Rygg starter i ny jobb hos Autostore 18.september. 


28.08.2023
Bilde av Camilla Åsbø Fitje

Camilla Åsbø Fitje

Arriva Shipping

Camilla Åsbø Fitje er ny økonomimedarbeider i Arriva Shipping. Fitje er utdannet økonom og har tidligere jobbet som  kunderådgiver i Skudenes & Aakra Sparebank. Hun startet i ny jobb hos Arriva 14. august. (Foto: Økland Foto)


23.08.2023
Bilde av Eirik Drange Espevik

Eirik Drange Espevik

Admmit

Eirik Drange Espevik startet i ny jobb hos Admmit 14. august. Espevik har en mastergrad i International Business, og har tidligere jobbet som markedsføringskoordinator hos Ølen Betong. I AdmMit vil Espevik blant annet jobbe med digitale strategier, salg og administrasjon

22.08.2023
Bilde av Morten Rørheim

Morten Rørheim

Vindafjord kommune

Morten Rørheim er tilsett som landbruksrådgjevar i Vindafjord kommune, der han startar 2.oktober. Rørheim har jobba hjå Stavangerske (nå Norled) sidan 2007, der han mellom anna har arbeidd som maskinsjef. Rørheim driv også gard i Sandeid, og er utdanna agronom.


21.08.2023
Bilde av Gaute Widerøe Hennig

Gaute Widerøe Hennig

Vindafjord Kommune

Gaute Widerøe Hennig er tilsett som rådgjevar for klima, miljø og landbruk i Vindafjord kommune. Hennig er 26 år, og oppvaksen på Hjelmeland. Dei siste sju åra har han budd i Tromsø, der han har tatt mastergrad i biologi, årsstudium i naturguiding og jobba som kajakk- og naturguide. Hennig startar i jobben 2.oktober.


21.08.2023
Bilde av Norunn Helland

Norunn Helland

Vindafjord Kommune

Norunn Helland er tilsett som ny kultur- og idrettskonsulent i Vindafjord kommune. Helland har arbeidd som faglærar på barne- og ungdomstrinnet på Ølen skule, og startar i jobben som konsulent i oktober. Helland jobbar i tillegg som gruppetreningsinstruktør på Frisk Treningssenter. 

03.08.2023
On test
Folk i vinden
/folk-i-vinden