Skal du skape noe?

Nå kan du få opp til 50.000 kroner for å kickstarte og sette din idé ut i livet.

Bilde: skape.noSkape Etablererstipend (SES) er en tilskuddsordning for nye bedrifter i Rogaland som ønsker å teste markedet og øke sin kompetanse. Formålet med ordningen er å gi din bedrift mulighet til å avklare om det er et marked for ditt produkt eller tjenester.

SES er spesielt rettet mot forretningsidéer som er uten eller har lav innovasjonsgrad, og tilskuddsordningen støtter nystartede bedrifter til markedsundersøkelser og kompetansehevende aktiviteter. 
 
 Maksimalt søkebeløp er 50.000 kroner, og kan dekke inntil 80 prosent av ditt prosjekts totalbudsjett.

Her kan du søke.

Det foreligger selvsagt noen kriterier for å motta tilskudd. Virksomheten skal være nyetablert (registrert fra og med januar 2023), du må ha et organisasjonsnummer i Rogaland og du må tilby løsninger for reelle utfordringer som kan føre til positive samfunnsbidrag.

Din virksomhet må også ha en integrert bærekraftig kjerne og ikke minst ha intensjoner om å skalere og skape nye arbeidsplasser.

Søknadsfristen er 20. august. Du kan forvente en saksbehandlingstid på om lag fire uker, og innsendte søknader vil bli vurdert opp mot hverandre for å plukke ut de idéene som treffer kriteriene til SES best. 
 
 Lykke til!

Lurer du på noe i forbindelse med en eventuell søknad, kan du ta kontakt med Camilla Torvik Tønne: camilla.torvik.tonne@skape.no


Siste saker fra Medvind

Hva skjer i Medvind

Folk i vinden

Rediger Content Item
On test
Aktuelt detaljer
/aktuelt-details