Er du gründer? Da kan du få gratis kontorplass

Etne kommune tilbyr gratis gründerkontor på Medvind-bygget i Etne med mål om å hjelpe spirende bedrifter opp og frem.

Gjennom å tilby gratis kontorplass vil kommunen hjelpe de som er i startfasen i å etablere sin egen bedrift. En kontorplass hos Medvind24 vil både spare lommeboken, og utvide nettverket. Her kan du som gründer få tilgang til kontorplass, og ikke minst et nyttig kontorfellesskap!

Er du gründer?
 
Da kan du søke om kontorplass på inntil tre måneder om gangen.     

- Me meinar det er viktig å samle næringslivet i Etne, spesielt dei som allereie ikkje har rokke å bygga seg opp eit solid nettverk, sier Bergsvåg Ekrheim.

På denne måten vil kommunen og Medvind24 bidra til at næringslivet ytterlige styrkes og nye spirer vises frem og hjelpes til videre opp og frem.

Bidrag til suksess 
I første omgang er det ein kontorplass som blir tilbudt gründerne, og Mette Heidi  håper dette vil være et bidrag som kan hjelpe til suksess ute i bedriftene.   

- Ved å tilby grundere gratis kontorplass, får bedrifter som er i startgropa moglegheit til å bruke penger, som ellers ville vært nytta til kontorleiga, til videre utvikling av eigen bedrift, sier Ordføreren

Nyttig nettverk  
Mette Heidi er også opptatt av at kontorplassen i næringshagen kan åpne dørene til et nye nettverk for mange.  

- Eit kontorfellesskap kan være viktig i arbeidslivet, og me synast det er kjekt å kunne bidra til eit arbeidsmiljø rundt gründarane våre, avslutter Bergsvåg Ekrheim.



Ta kontakt!

             



 

Siste saker fra Medvind

Hva skjer i Medvind

Folk i vinden

Rediger Content Item
On test
Aktuelt detaljer
/aktuelt-details