Trine Halsnes ny daglig leder i Omega 365 Protek

Trine Halsnes er ansatt som ny daglig leder i Omega 365 Protek. Halsnes har bred erfaring og skal lede selskapets videre satsing innen levering av ingeniør- og prosjektledelsestjenester for både offshore- og landbaserte industrier.

Fra venstre: Trine Halsnes, ny daglig leder i Omega 365 Protek, og Jan Bauge, seksjonsleder i Omega 365 Protek.

Som ny daglig leder vil Trine Halsnes ha et tydelig fokus på å styrke Omega 365 Proteks posisjon i markedet, spesielt i Haugalandet-regionen. Hun legger vekt på å videreutvikle og opprettholde de gode relasjonene selskapet har med kundene sine. 

Svært motivert

Siden hun begynte i PDS Protek i 2012, Omega 365 Proteks forgjenger, har Halsnes opparbeidet seg god innsikt i markedet og bygget et solid nettverk. Med tidligere erfaring fra personalledelse og drift er overgangen til ny lederrolle smidig for teamet. Halsnes ser frem til å videreføre selskapets visjon, nå som en del av Omega 365. 

– Jeg er svært motivert og takknemlig for den tilliten som er vist meg, samt den solide prosessen det har vært rundt dette. Det har resultert i at vi nå har et sterkt og godt team med på den nye veien videre, noe som er avgjørende for å lykkes, sier Halsnes i en pressemelding. 

Petter Aalvik, konsernsjef i Omega 365, deler optimismen til selskapets nye daglige leder: 

– Vi er veldig fornøyde med å ha Trine som daglig leder for Omega 365 Protek. Hennes erfaring og fremtidsrettede tilnærming vil være avgjørende for selskapets videre utvikling. 

Jan Bauge som har fungert som midlertidig daglig leder de siste fire månedene, vil fortsette som seksjonsleder. Tidligere daglig leder, Anders Lunde, ønsket nye utfordringer utenfor lederrollen og går nå over i ny stilling hos Omega 365 Property, hvor han vil fortsette å bidra med sin kunnskap og erfaring inn i konsernet.

Nærmere kolleger

Samtidig med lederskiftet flytter Omega 365 Protek til nye kontorer i Omega 365-bygget i Norevegen 17 på Norheim. Flyttingen bringer selskapet tettere på de andre Omega 365-selskapene og åpner for nye muligheter for samarbeid. 

– Det har vært en veldig god stemning på å flytte inn til resten av Omega familien i Haugesund. Det å komme under samme tak som resten av kompetansen Omega besitter ser vi på som svært fordelaktige både med tanke på muligheter og relasjoner på tvers av selskapene, sier Halsnes

Omega 365 Protek, tidligere PDS Protek, har siden oppstarten i 1991 vært en solid leverandør av ingeniør- og prosjektledelsestjenester. Med kontorer i Haugesund og Sauda jobber selskapet tett med ulike bransjer, som olje og gass, energi og havbruk. Omega 365 Protek er spesialister på design, analyse og detaljert ingeniørarbeid, og tilbyr skreddersydde konsulenttjenester som sikrer både fleksibilitet og effektivitet i prosjektgjennomføringen.

Siste saker fra Medvind

Hva skjer i Medvind

Folk i vinden

Rediger Content Item
On test
Aktuelt detaljer
/aktuelt-details