Kurs i ChatGPT

Medvind inviterer til kurs for (litt) viderekomne i ChatGPT! 28. august kl. 14.00 - 16.00 på Medvind, Ølensvåg

ChatGPT nærmer seg 200 millioner brukere over og er av de raskest voksende appene i verden. Både privatpersoner og næringsliv har oppdaget de enorme mulighetene. Er du en av dem som ønsker å ta mer bruk av ChatGPT? Dette kurset passer perfekt for de som har prøvd ChatGPT og ønsker å grave seg mer ned i verktøyet.

Lær mer om hvordan du kan integrere ChatGPT i ditt daglige liv eller arbeid.

I dette to-timers kurset går vi litt dypere inn i ChatGPT, spesielt rettet mot den gratis versjonen tilgjengelig fra OpenAI. Vårt mål er å utstyre dere som er nye til denne teknologien med nødvendig kunnskap og ferdigheter for å navigere og bruke ChatGPT effektivt i forskjellige sammenhenger, enten det er for personlig nytte, kreativ utfoldelse, eller som et verktøy i arbeidslivet.

Kursholder er Thordur Arnason fra Gervi Labs. Han har de siste årene jobbet med det banebrytende potensialet i kunstig intelligens. Han er en viktig stemme i den teknologiske debatten og belyser kompleksiteten i KI-revolusjonen med engasjement, med egne erfaringer og praktiske eksempel.

  • Tid: Onsdag 28. august, kl. 14.00 - 16.00
  • Sted: Medvind Næringshage, Ølensvåg
  • Pris: 
    1. kr 1000,- for målbedrifter i Medvind
    2. kr 2000 ,- for andre
  • Alle deltakere må ta med egen PC på kurset. 
  • I forkant av kurset: Gå til https://chat.openai.com og opprett en bruker.  Når denne er opprettet er det bare å logge inn og så er du klar.


Rediger Content Item
On test
Hva skjer detaljer
/hva-skjer-details