Hopp til innhald

Suldal Transport AS går inn i storselskap

Suldal Transport AS er et av selskapene i Nor-log Gruppen som nå fusjonerer til et stort transportselskap under samme paraply.  

Transportselskapene i Nor-log Gruppen har totalt en omsetning på 2,2 milliarder kroner og 900 ansatte. Transportselskapene er lokalisert 19 steder i Norge og har 1000 transportenheter. 

– Vi fusjonerer for å styrke vårt nettverk og sikre en enda større fleksibilitet og kvalitet for våre kunder, sier konsernsjef Lars Arne Brøttem i Nor-log Gruppen i en  pressemelding. 

Det nye selskapet vil bli oppdelt i regioner. 

– Regionene skal sikre sterk lokal tilstedeværelse og ivareta lokal kundedialog og drift slik som de lokale transportselskapene gjør i dag. Vi skal fortsette å bygge en sterk transportkultur med lokal forankring, faglig stolthet og innovative løsninger på samme måte som vi har gjort i de lokale transportselskapene opp gjennom årene, sier Brøttem. 

Det er miniekspress-selskapene, Suldal Transport AS, Royal Thermo AS, Tonnesbilan AS, Nor-log Møre AS, Nor-log Thermo AS og Nor-log Transport AS som nå fusjonerer til selskapet Nor-log AS. Målet er at fusjonen er gjennomført innen 1.desember i år. 

 

Folk i vinden

Tips oss

Folk i vinden

Har de ein ny kollega på laget? Send oss ein e-post så legg me det ut på Folk i vinden!

Send tips

Har du ei god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss.

Send tips
T E S T