Hopp til innhald

Ny sesong med skills

Sommerjobbprosjektet Game of skills skal koble studenter med lokalt næringsliv. – Game of skills synliggjør mulighetene lokalt, sier prosjektleder Annika Ørnes Mæhle.

Prosjektleder for Game of skills, Annika Ørnes Mæhle, inviterer til frokostmøte neste uke på Medvindbygget. Hun oppfordrer alle bedrifter i Etne og Vindafjord til å komme dit, uansett hvilke planer de har for sommeren. – Game of skills er ikke én prosess som skal fungere for alle, sier Mæhle. Foto: Kristian Risanger

Mange bedrifter i Etne og Vindafjord trenger kompetanse innen flere fagområder. Game of skills jobber for å synliggjøre mulighetene i lokalt næringsliv. Game of Skills skal bygge opp bedrifts- og boattraktivitet i bygdene. Målet er å få flere til å flytte til, eller tilbake til Etne og Vindafjord, gjennom å vise alle de gode arbeidsmulighetene som finnes her. 

Vil synliggjøre lokalt næringsliv

Game of skills blir arrangert for tredje året på rad, og starter med informasjonsmøte allerede neste uke. 

– Det er mange bedrifter her som er svært dyktige på ulike fagfelt. Men folk vet ikke nødvendigvis om alle de gode arbeidsmulighetene. Game of skills skal synliggjøre disse, sier prosjektleder Annika Ørnes Mæhle i Omega 365 Design. 

Starter med frokostmøte

– Game of skills står for alt av markedsføring og oppfølging, for å avlaste bedriftene i arbeidet, sier Mæhle. 

Neste uke arrangerer hun frokostmøte på Medvindbygget i Ølensvåg. Der vil bedrifter få mer informasjon og erfaringer fra tidligere Game of skills-deltakere. I tillegg får de mer informasjon om hvordan prosjektet kan bidra til å rekruttere unge til bedriftene i Etne og Vindafjord. 

Også andre typer stillinger

Selv om Game of skills er et sommerjobbprosjekt, oppfordrer Mæhle bedrifter som har halv kapasitet eller stengt i sommer, å komme til frokostmøtet. 

– Game of skills er ikke én prosess som skal fungere for alle. Vi kan også hjelpe med å rekruttere til trainee-stillinger, bachelor- eller masteroppgaver, eller deltidsstillinger som kan bli faste ressurser på sikt, sier Mæhle. 

Frokostmøtet blir arrangert onsdag 3. november kl. 08.30 Medvindbygget i Ølensvåg.
Les mer på arrangementets facebookside, og meld deg på via påmeldingsskjemaet


Ledige stillingar

Utbjoa Armering & Sveis AS
Frist: 10. feb

Folk i vinden

Tips oss

Folk i vinden

Har de ein ny kollega på laget? Send oss ein e-post så legg me det ut på Folk i vinden!

Send tips

Har du ei god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss.

Send tips
T E S T