Leter etter Academy-leder

Omega 365 Consulting søker etter kursleder for Omega 365 Academy, et internt kurssenter som har som formål å styrke opplæring og sertifisering hos ansatte og kunder. Daglig leder i Omega 365 Consulting, Anders Lunde, er på jakt etter en person med driv.  

Daglig leder i Omega 365 Consulting, Anders Lunde, ser frem til å utvikle Omega 365 Academy. (Foto: Omega 365)

 – Vi ønsker å kunne tilby opplæring og sertifisering innen Omega 365s egen programvare. Med dette vil vi kunne utvikle vårt eget personell med dokumentert opplæring, noe som fører til mer attraktive medarbeidere og at kundene får mer i retur for å velge Omega 365s systemer og personell, sier Anders Lunde, daglig leder i Omega 365 Consulting. 

Stillingen innebærer å identifisere og vedlikeholde et nettverk av kompetanse og ressurser som kan trekkes inn for å holde kurs og bidra til erfaringsoverføring. Lederen må også regne med å utføre noe undervisning.  

– Å være en "doer", være serviceinnstilt og ha gode kommunikasjonsevner, er noen av kvalifikasjonene vi leter etter. Kunnskap og prosjekterfaring fra et eller flere fag, samt erfaring fra bruk av Pims eller Omega 365, blir også sett på som fordeler, sier Lunde.   

Ansettelsen er fast og skal utføres fra et av Omega 365s kontorer, men vil også inneholde en del reising. Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips
T E S T