Startet ny jobb med julebakst

Rannveig Mørk har jobba i helsevesenet, men alltid hatt en forkjærlighet for baking. Nå er hun blitt daglig leder på Christiansen bakeri, hobbyen blitt fulltidsjobb, og julebaksten går for fullt. 

Rannveig Mørk startet som ringevikar i april, som daglig leder i oktober og er godt i gang med julebaksten på Christiansen Bakeri i Ølen.  

– Jeg er selvlært konditor og har alltid elsket å bake. Så det er litt luksus å få betalt for å holde på med hobbyen sin, sier Mørk (31) mens hun småløper mellom bakeriet og kafeen på Christiansen.

Ove Christiansen stiller opp som baker-vikar når det trengst.


Mørk har jobbet som helsefagarbeider, men begynte som ringevikar på bakeriet i Ølen i april. I oktober begynte hun på fulltid som daglig leder og konditor. Det betyr enda mer hjemmebakst i hyllene på Christiansen. Og naturlig nok bli det mye gode og hjemmelaget julebakst i ukene fremover.  

–  Det meste vi har nå har vi bakt selv, og utvalget varierer fra dag til dag. Vi prøver oss frem med ulike varer og oppskrifter, og har mange tanker om tilbudet fremover. Det bli nok en del mer gammel tradisjonsbakst framover mot jul. Jeg har blant annet funnet frem bestemor sitt gamle krumkakejern, sier Mørk. 

Samtidig Christiansen har ansatt Mørk som egen konditor, vil bakeriet fremdeles ha et samarbeid med Nesheimstunet. Både når det gjelder ekstra bestillinger eller samarbeid om ansatte. Det er i dag tre fast ansatte og fire ringevikarer på Christiansen. 

Folk i vinden

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips
T E S T