Hopp til innhald

På jakt etter flinke folk?

Annonser på medvind24.no!

Nå ut lokalt via fleire flater! Næringsportalen medvind24.no har som mål å fremja dei gode historiene frå det unike næringslivet i distriktet. Historiene blir formidla gjennom nettsida medvind24.no, med aktivitet og deling av saker på sosiale medium. I tillegg sendes det ut vekentlege nyhetsbrev.

Nyhetsportalen har rundt 6500 lesarar i måndaden og dei besøkande brukar i gjennomsnitt opp mot eitt minutt på å lese sakene. Det betyr at dei som les medvind24.no brukar tid på å lese innhaldet, noko som igjen er gunstig for annonsa di!

På Facebook når annonsa di ut til rundt 4 000 følgarar. På Instagram får om lag 545 følgarar med seg oppdateringane. Her er eit breitt publikum i alle aldrar og frå fleire stader, og som alle har ei tilknytning eller interesse for lokalt næringsliv.

Annonsepakkar

Vel mellom to pakketilbod for annonsering. Annonsa kan kun bestå av tekst og bilete i artikkelformat. Det er ikkje høve for å bruke grafiske annonser. Materiell sendes til kari@medvind24.no ei veke før avtalt oppstart av annonsering.

Laber Bris

Kr. 4 000 for 30 dagar

Liten Storm

Kr. 6 500 for 30 dagar

Fleire stillingar?

Ta kontakt for tilbod.

Kontakt

Kari Aakra

Telefon: 971 88 516

E-post: kari@medvind24.no

T E S T