Startet ny jobb med julebakst

– Jeg er selvlært konditor og har alltid elsket å bake. Så det er litt luksus å få betalt for å holde på med hobbyen sin, sier Mørk (31) mens hun småløper mellom bakeriet og kafeen på Christiansen.

Ove Christiansen stiller opp som baker-vikar når det trengst.


Mørk har jobbet som helsefagarbeider, men begynte som ringevikar på bakeriet i Ølen i april. I oktober begynte hun på fulltid som daglig leder og konditor. Det betyr enda mer hjemmebakst i hyllene på Christiansen. Og naturlig nok bli det mye gode og hjemmelaget julebakst i ukene fremover.  

–  Det meste vi har nå har vi bakt selv, og utvalget varierer fra dag til dag. Vi prøver oss frem med ulike varer og oppskrifter, og har mange tanker om tilbudet fremover. Det bli nok en del mer gammel tradisjonsbakst framover mot jul. Jeg har blant annet funnet frem bestemor sitt gamle krumkakejern, sier Mørk. 

Samtidig Christiansen har ansatt Mørk som egen konditor, vil bakeriet fremdeles ha et samarbeid med Nesheimstunet. Både når det gjelder ekstra bestillinger eller samarbeid om ansatte. Det er i dag tre fast ansatte og fire ringevikarer på Christiansen. 

Siste saker fra Medvind

Hva skjer i Medvind

Folk i vinden

Rediger Content Item
On test
Aktuelt detaljer
/aktuelt-details