Hopp til innhald

Rigger seg for vekst - trenger nye medarbeidere

Helgevold Elektro vokser. Nå rigger selskapet seg for enda mer utvikling, og er på jakt etter 10 nye medarbeidere innen blant annet prosjektledelse og automasjon. 


Avdelingsleder proffmarked i Helgevold Elektro, Jan Halvard Andersen. Foto: Privat


Det satses hos Helgevold Elektro: selskapet har stadig flere og større prosjekter innen oppdrett, jobber med nye konsepter for næringsbygg, innovative grønne løsninger og store oppdrag i kommunal sektor. 

Det er med andre ord mye på gang hos Helgevold Elektro, og det trengs flere og nye krefter på laget for å møte utviklingen. 

Automasjon vokser

– Det er en generell stor utvikling på tvers av alle tjenesteområder i Helgevold Elektro, parallelt som vi jobber med nye innovasjonssatsinger. Vi opplever en veldig vekst innen automasjon, blant annet byggautomasjon og oppdrett. Det er allerede et stort behov for tjenestene våre i dag, samtidig som vi vet at vi kommer til å vokse på dette området i årene som kommer, sier Jan Halvard Andersen, avdelingsleder proffmarked i Helgevold Elektro. 

Selskapet har i dag 130 ansatte, og 7 lokasjoner på Haugalandet og Sunnhordland. Nå søker selskapet etter blant annet prosjektledere, kalkulatør og PLS-programmerere.

– Vi er ikke store, men likevel kjemper vi om oppdrag på lik linje med noen av de største elektroselskapene i landet, påpeker Andersen og viser til at Helgevold i dag har prosjekter som strekker seg over hele landet.

Mulighetene er altså mange for de som ønsker å jobbe i Helgevold. 

– Vi er på jakt etter medarbeidere som vil være med å dra oss videre og som virkelig brenner for videreutvikling av både selskapet og seg selv. Nye medarbeidere som har god fagkunnskap i bunn, og som er oppriktig opptatt av innovasjon og nyskaping. I Helgevold tilrettelegger vi for at alle kan få sette sine avtrykk i selskapet, og få eierskap til nye forretningsområder, sier Andersen.

Får bli med på utvikingen

Det er prosjektleder automasjon Svein Tore Veim et godt eksempel på. Etter 30 år i selskapet har han ikke bare fått vært med på alle områder i Helgevold, men også vært med å utvikle nye:   

– De første oppdragene jeg var på da jeg startet i 1991, var stort sett i privatboliger. Den gang hadde ikke Helgevold en «bedriftsavdeling», men jeg likte å jobbe med industri og fikk derfor jobbe mer mot næringslivet etter hvert. Deretter ble dette et eget satsingsområde som jeg fikk være med på.    Siden jobbet jeg med automasjon, styring, og oppdrag for det kommunale, før jeg kastet med på arbeid for oppdrettsanlegg. sier Veim.

– Denne typen utvikling og muligheter som vi får i Helgevold er jo «normalt» for oss som er her, men jeg snakker ofte med andre som blir overrasket over hvordan vi som medarbeidere blir tatt med i utviklingen av nye satsingsområder, seier Veim. 


Folk i vinden

Tips oss

Folk i vinden

Har de ein ny kollega på laget? Send oss ein e-post så legg me det ut på Folk i vinden!

Send tips

Har du ei god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss.

Send tips
T E S T