Hopp til innhald

Ny rammeavtale med Aibel AS

Omega 365 Consulting har nylig signert ny rammeavtale for konsulenttjenester med Aibel, avtalen har en varighet på to år med opsjoner opp mot totalt åtte år. 

Avdelingslederne Terje Aarekol og Leon Dyngeland, sammen med daglig leder Anders Lunde i Omega 365 Consulting, gleder seg over ny rammeavtale med Aibel.  ( Foto: Omega 365. )


Omega 365 Consulting har også hatt rammeavtale med Aibel de siste syv årene.   

— Dette er en stor og viktig kunde for oss, som vi har jobbet tett sammen med i mange år, noe som også fører til at vi kjenner kundens behov godt og lettere kan finne frem til de rette konsulentene som kunden trenger, sier daglig leder i Omega 365 Consulting, Anders Lunde i en pressemelding. 

Skal levere prosjektpersonell 

Gjennom avtalen skal Omega 365 Consulting levere prosjektpersonell som er spesialister innen ingeniørfag, administrative fag og IT. I anbudsrunden ble det blant annet lagt vekt på kapasitet, kvalifikasjoner og lokal tilstedeværelse hos leverandøren.   

– Vi har gode samarbeidserfaringer med Aibel gjennom disse årene, og vi er til stede på de lokasjonene der Aibel trenger personell. Det er også en fordel at vi har god kapasitet og kjenner både Aibel og markedet deres godt, i tillegg til at vi har gode systemer for rekruttering og administrasjon av personell, mener avdelingsleder i Omega 365 Consulting, Vibeke Monsen Snarberg. Hun legger vekt på at personlig preg i arbeidet med konsulentene er viktig.   

Avdelingsleder i Omega 365 Consulting, Vibeke Monsen Snarberg, viser til at Omega 365 Consulting har samarbeidet tett med Aibel over flere år og dermed kjenner selskapet godt. (Foto: Omega 365. )

Langsiktig kontrakt

– Kontrakten er langsiktig, og gir en stor trygghet for både oss og konsulentene som jobber i Omega 365 Consulting. Aibel er en seriøs og stor aktør i markedet som alltid har spennende prosjekter, sier Snarberg.  

Aibel er en totalleverandør av innovative og bærekraftige løsninger for energiselskaper, og er en av de største leverandørselskapene på norsk sokkel. 

Omega 365 Consulting AS bistår kunder med ekspertise for prosjektgjennomføring innen sektorer som olje og gass, energi, infrastruktur og bygg med mer, i Norge og internasjonalt. Selskapet leverer prosjektpersonell innen kompetanseområder som ingeniørfag, IT, prosjektledelse, konstruksjon, infrastruktur, subsea og maritime operasjoner. For levering av IT-, subsea- og maritimt personell jobber Omega 365 Consulting tett med Omega 365 Solutions og Omega Subsea. Dette norske selskapet har ca. 716 konsulenter på oppdrag og er lokalisert ved Omega 365s kontorer i Stavanger, Ølensvåg, Oslo og Bergen.   

Omega 365 Consulting er et av flere datterselskap i konsernet Omega 365, som totalt har 1685 ansatte. Konsernet leverer programvareløsninger, prosjektpersonell, ingeniør- og arkitektløsninger og design- og kommunikasjonsløsninger til kunder og prosjekter globalt.    


Folk i vinden

Tips oss

Folk i vinden

Har de ein ny kollega på laget? Send oss ein e-post så legg me det ut på Folk i vinden!

Send tips

Har du ei god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss.

Send tips
T E S T