Hopp til innhald

Granberg blei Årets bedrift

Hanskeprodusenten frå Bjoa blei kåra til Årets Bedrift på NæringsGiv på Olalia 12.mai.

Ole Marthon Granberg tok i mot prisen som Årets Bedrift.  Foto: Økland Foto. 

Prisen blei delt ut av Fikse Næringsforening med samarbeidspartnarar Haugesund Sparebank, Sparebank 1 SR-Bank Ølen og Etne Sparebank. 

- Mykje har kome litt gratis, men det var og ein del vanskelege beslutningar å ta undervegs. Men det kunne gått endå betre faktisk, om me hadde vore litt meir modige. Men det gjekk bra likevel, sa Ole Marthon Granberg då han takka for prisen. 

I juryen si grunngjeving heiter det: 

Årets Bedrift har vore ein sentral aktør i både nasjonal og internasjonal marknad i mange år. Bedrifta har spesialisert seg på produkt som er avgjerande viktige for ei rekke bransjar. 

Bedrifta har behalde sitt hovudkontor i her i distriktet, medan selskapet har utvida verksemda si til stadig nye land og verdsdelar. 

Gjennom dei siste åra med korona-krise og pandemi, har bedrifta forankra sin posisjon som leiande i sin bransje, og har opplevd imponerande vekst. 

Nok ein gong er det hardt arbeid, unik fagkunnskap og vilje som har bidrege til å løfta bedrifta til nye høgder. 

Årets bedrift har gjort seg internasjonalt bemerka for høg kvalitet, innovativ teknologi og produktutvikling. Bedrifta har i fleire år henta heim bransjen sin eigen «Oscar-pris» for produkta sine. 

Dei er oppvaksne på landsbygda i Noreg, men har heile kloden som marknadsplass. Dei sørger for at flittige hender verda over kan gjera jobben sin, på tryggast og beste vis. 

Årets bedrift er Granberg As.

Folk i vinden

Tips oss

Folk i vinden

Har de ein ny kollega på laget? Send oss ein e-post så legg me det ut på Folk i vinden!

Send tips

Har du ei god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss.

Send tips
T E S T